Молитви за хворих і літніх

О Господи, світ – це страшне місце. Навколо мене багато злочинності. Я постійно перебуваю у страху за своє життя. Дай мені міцну віру в Ісуса, щоб я міг жити і працювати, не боячись зла та знаючи, що моє вічне життя в Ісусі є безпечне. В ім’я Ісуса. Амінь.

Господи, Ти великий і славний. Я дякую тобі за обіцянку бути зі мною через Ісуса. Допоможи слабкості моєї віри, щоб я міг терпіти все, поки Ти не покличеш мене жити з Тобою на небі. В ім’я Ісуса. Амінь.

Найдорожчий Ісусе, Ти помер на хресті, щоб пробачити мене. Допоможи мені пробачити інших, які завдали мені болю чи шкоди. Якщо Ти допоможеш мені, я зможу бути прекрасним прикладом Твоєї любові, щоб інші також бажали Твоєї любові. В ім’я Ісуса.

Господи, Ти знаєш, що в цьому світі багато потреб. Моя потреба сьогодні — _____________.  Я приношу цю потребу Тобі, із проханням вирішити цю потребу так, як Ти вважаєш для мене буде найкраще. Допоможи мені прийняти те, що Ти вирішив, щоб навіть якщо моя потреба велика, я міг жити задоволеним тим, що Ти мені даєш. В ім’я Ісуса я молюся. Амінь.

Господи, у мене нікого немає. Я одна в цьому світі. Ти пообіцяв бути зі мною, тому що я вірю в Ісуса. Допоможи мені побачити, що навіть у моїй самотності Ти зі мною і втішиш мене. Нехай Твоєї обіцянки любити мене та піклуватися про мене буде достатньо, щоб підтримати мене. В ім’я Ісуса. Амінь.